Západ 6.května 2007
Anotace: Když slunce pláče pro člověka - člověk se usmívá
Západ 6.května 2007
Slunce se schovává pod peřinu mraků
pláče lidem do šálků s kávou
pláče, že znovu ztrácí den
lidé od stolů dívají se vzhůru
a usmívají se
když je slunci smutno rozzáří nebe
pastelovými barvami –
duha
Komentáře (2)
Komentujících (2)