Jan Pavel II

Jan Pavel II

Anotace: ...blahoslavení,chudí duchem...Tak nevím..

Jan Pavel II
*************

Svět se zbláznil.
Pláče pro mrtvého!
A sto milionů lidí sténá hladem.
Tak TOHLE NE,Pane !!
Takhle já si "SPRÁVNĚ" neříkám
a nevrhám se do náručí Tvého,
bych od Tebe se poučil.

Zemřel Tvůj služebník.
Nechals´ho pět let slintat na sutanu.
Blábolit z cesty
a světit svatby na náměstí...
Vezmi ho k sobě.Prosím.
A už nikdy neříkej,
že víš,co je spravedlnost,štěstí...
A nebo
se cestou domů stav na pár dní
v Sierra Leone.
Autor Skywalker, 12.04.2005
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

mluvíš mi z duše!
tak i já to mám
a církev nikdy nehledám
neb zákeřnost v ní tuše...

24.11.2010 03:42:00 | šuměnka

líbí

To je bomba, sloužit bohu (byť i za nedůstojných podmínek) nemusí odpovídat službě pro důstojný život člověka.

27.12.2009 02:17:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel