Anotace: Dvě ručičky stále běží, svůj hlad po čase neukájí.
Dvě ručičky stále běží,
svůj hlad po čase neukájí.
Dvě ručičky stále běží,
celý život se předhánějí.
Dvě ručičky stále běží,
správný čas nám ukazují.
Však jednoho dne se zastaví,
a svůj život navždy ukončí..