Den Matek...
Anotace: předčastně napsaná báseň pro milovanou osobu..:)..která slaví svátek v neděli, jako všechny ostatní maminky....
V tu sváteční neděli,
nesu Ti z lásky květ,
Libí se ti?? ..jiný totiž neměli..
přinesu ho třeba hned....
Přinesem i láhvinku,
zapijem ten další rok,
tohle všechno pro maminku,..
k úspěchům ať stačí malý,snadný krok..
Užij si den Matek..
Komentáře (1)
Komentujících (1)