Už tolikrát
Kolikrát, kolikrát,
se ještě podívám na měsíc,
čekám, až vše budu znát,
abych mohl v klidu snít...
Kolikrát, kolikrát,
ponesu ještě černou pásku,
na svém srdci, a smutek bude plát,
jen abych mohl políbit jedinou krásku...
Kolikrát, kolikrát,
se ještě vrátím zpět,
abych opět spatřil tento prokletý svět...
Kolikrát...
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)