Pád celebrity...
Anotace: přemýšlení celebrity na konci svého života o svém dalším, novém a hezčím začátku...
Rychlý vzestup,
ještě rychlejší pád,
už jsem se nezvedla,
v hrobě budu spát...
Možná druhá šance
mě čeká v "nahotě",
duše lépe žít bude
v mém dalším životě...
Komentáře (2)
Komentujících (2)