..proč rouhání,
vodu také vyléváme až když teče do bot
***
:o) Jiří senior
15.05.2007 21:07:00 | j.c.
Určitě to není rouhání, protože ona "vyšší moc" nepodléhá žádnému náboženství...:-) Máš pravdu, že tohle je na dlouho a já asi nejsem ta uplně nejzasvěcenější... Napiš o tom úvahu, ráda si to přečtu!:)
10.05.2007 23:47:00 | paranoidandroid
Přiznávám, ale není to rouhání obracet se k něčemu vyššímu v kritických momentech, když normálně nevěřím?
A může se něvěřící vůbec rouhat? To je filozofická debata na vyšší úrovni :-)
10.05.2007 23:37:00 | G30R63
Máš pravdu...ale přiznej se, že i ty se v nějaké kritické chvíli obracíš k něčemu "vyššímu". to je v nás prostě zakodovaný. a pokud to přináší utěchu a vnitřní klid, tak proč ne. každý rub má ale i svůj líc, samozřejmě...
10.05.2007 23:26:00 | paranoidandroid