Tma
Anotace: Taková hovadina o chvilce překvapení..
Je tma jak v ranci,našlpuji lesem,
ve tmě chrochtaj kanci,prodíraj se vřesem,
je slyšet strašit strašidla a taky skákat blechy,
vtom já slyším od stavidla hrůzostrašné vzdechy.
Tváře mi zblednou,já dusím se
a naskáče mi akné,
hned něco dělat pokusím se,
než se ten někdo zalkne.
Spěchám ke stavidlu seč mohou moje plíce,
však když to uvidím studem zčervenaj mi líce.
Propletenec těl,ba i duší,dvě srdce v rytmu sexu buší.
A já před tím trapně klopím oči
a zdrhám pryč než se otočí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)