Anotace: je třeba popřát také Vám, vždyť bez Vás by zanikl život.
Čtu to sice opožděně,ale stejně mě to dojalo. Je to příjemné přání.Děkuji moc.
28.05.2007 05:29:00 | s.e.n
...jsou různé příběhy...Den matek...když se můj syn včera mezi dveřmi objevil...říkám...jdeš mi popřát?... ne, nesu ti vyprat prádlo špinavý...náplastí mi byl aspoň polibek na čelo upřímný...:-)
14.05.2007 10:46:00 | Lota
Jo, Bobi... svět je kolotoč, kruh... podobně, jak to píšeš v básni... Já ho včera v den matek, taky zažila.
Ráno jsem našla u počítače dárek od dcerky (vzpomněla si!) :-)
Vlastní máma jedno dítě nechala půl dne napospas... my si pro něj jeli...
Večer jsme navštívili moji maminku a přivezli jí dárky... (je nemocná-nachlazená)
V noci zemřela moje babička ve věku 92 let.
Kruh matek uzavřen. Alespoň pro dnešek...
14.05.2007 08:32:00 | Levandule