Anotace: Pro blázny, kteří narážení hlavou o zeď a nevědí proč to dělají...a taky pro všechny...a taky pro..
zajímavý myšlenky, asi jako když pro jistotu nosím oči zavřený a lítám, někdy vysoko, někdy níž, a když je omylem otevřu...padám... modřiny a prachovka na bolavý srdce, když se pak svěřuju paletě a stojanu, nikdy neodpoví, jen podrží...
11.05.2007 15:10:00 | Trdlo