Myšlenky srdce
Anotace: ... věnována J.T.
O rozruchy srdce
není nikdy nouze
když smutno zahalí mu tvář
na vlastní kůži
mísí jemně nastrouhaná slova
a slova tvrdá s bolestným droždím
kynoucí ve středně tuhém těle
v ringu osrdí nekonečně bojují
sparingpartneři teplo a chlad
tak na špičce nohy cítím
že se mi vaří krev
bez publicity párů očí
Komentáře (11)
Komentujících (11)