Anotace: volný rým jak namalovaný jenom tak.. lítají slova jenom tak, útěk z domova, jenom tak, domov, slovo jenž snad všichni znáte
stane se..
že duše hledá přístřeší..
dům..ani domov..potom nic neřeší..
domov je tam
kde cítíš klid lásku a sílu
ať už k milování
jídlu..nebo dílu .o))
fajn básnička..volná..stoupající slova
co rozezní se..a zní..zas a znova
(ps: máj je lásky čas..ale někteří odvážlifci
sou zaláskovaný i jindy .o))
13.05.2007 09:02:00 | Bean
Jenom tak jsem si přeříkával krásný volný rým...Děkuji
Ti, za poetické hodnocení mé Prosby!
12.05.2007 12:55:00 | Bíša