Krásná báseň, myšlenková a pocitové... leč jsem si ju tak trochu převedla do reálu, nevím, mám pocit smíšený, ten konec je smutný, jako když láska umírá... někdy sny boří, náhle všecko zhasíná...
07.12.2008 15:13:00 | NikitaNikaT.
I když to zní tak jednoduše a plytce, na tuhle básničku se označení hezká vážně hodí. Líbí se mi, že je psaná velmi jednoduše a srozumitelně, přesto zajímavě.
04.10.2007 22:20:00 | prostě Zuzana