Šlépěje
Anotace: krátké čapkovské intermezzo...
V závátých šlépějích
kráčím
možná sama
a můj stín svírá tu velkou rudou kabelu
co do ní nacpe všechny hříchy světa
poslední zbytky léta
v závějích hledám
kousíčky hvězd.
/do starých otisků
hvězdokupně
přidávám ty své/
hloupé, bláhové, mělké...
A když stopy končí
začíná mé mlžnožárné
hlouposkoupé pravdolživé
já.
Komentáře (1)
Komentujících (1)