* * Uschlý pot * *
neformální vzdálenost mezi dvěma světy,
schnoucí chvíle v kapkách potu,
v zahradě už rostou jen černé květy,
v bludišti zhasla světla světlometů.
Zalomené klíče od mezihvězdných bran,
pošetilé putování s větry bytí,
(první i) poslední bezústupný plán,
našitý po těle bavlněnou nití.
.
.
(kdo zdědí tvůj úsměv?)
Komentáře (2)
Komentujících (2)