Jen tik tak ....
Anotace: je mi smutno, tak jsem si složila pár slůvek pro radost
Ve stole leží, ani nedýchá,
s napětím hledí do ticha,
a čeká, až uchopí ho tvá dlaň,
začne tančit jak lesní laň,
pak zachytí v nestřeženém okamžiku,
myšlenku, krásu, romantiku,
zachytí každou myšlenku,
pohladí ji jako svou milenku,
je přítelem básníka,
bílý papír, co se ho dotýká ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)