Cena života
Anotace: Opravdu nevím co k tomu říct...
Co když nějaká strašná nemoc
ovládá moje tělo?
co když je jako časovaná bomba
jako na výstřel pžipravené dělo?
Co když zbývá mi jen pár chvil života
co když právě umírám
a neužívám si život dosyta
bojím se, ale strach nevnímám
Něco vevnitř mě svírá
a nechce to přestat
jako by se mi na duši objevila díra
a já teprve teď zjistila, že neumím zašívat
Až když o život přicházíme
dochází nám jeho cena
jindy se smějeme, za hlavu to házíme
a čekáme až přijde další směna
Pořád jen hrajeme na dluh
a na ten žijeme
ale pomalu se uzavírá kruh
a dluh pořád nesplácíme
Jednou přijde paní banka
a najednou nemáme nic
jako by se zpřetrhala všechna lanka
a svět nám ukázal svůj rub, ne jen líc.
Komentáře (0)