Sériová tužka
Jsem úplně obyčejná , sériová výroba.
Chci do tvé ruky, čekám tu na tebe roky.
Pak budu spokojená, výhoda pro oba.
Až mě uchopíš, až přitiskneš bříška prstů,
Na moje štíhlé tělo, co se ti odevzdalo,
snad pochopíš, že nechci zpátky na stůl.
Jsem v extázi, na vrchol mě provází,
tvoje písmena. Melodická, smyslná.
Nic mi neschází, neplatí žádné zákazy.
Kruté rychlé probuzení, jsem na holé zemi.
Prázdno v zásobníku. Nevděčný nevěrníku!
Sériové tužky plní, lacinými náplněmi.
Komentáře (3)
Komentujících (3)