nemám tohle téma ráda - a to nejsem sobecká - ale když tahle báseň je fakt dobrá..
HMN
25.05.2007 00:24:00 | Rádoby zoufalá
Kde je v životě ten zlom, kdy to už jde jenom z kopce? Na to asi musí přijít každý sám...
13.05.2007 09:57:00 | Lorellin
Za prve-moc se mně zamlouvá ten krásný verš.
A za druhé-jsi velmi dobrá a citlivá duše,což z básničky vyzařuje.
Změní se někdy ta situace takových chudáků lidí?
Kéž by.
12.05.2007 20:24:00 | s.e.n