Anotace: .. toto sem vymýšlela jen tak narychlo... mamča se na mě zlobí a dokonce se mnou aj nemluví..a za chvíli je svátek matek.. tak si to tím třeba vyžehlíím ;) co myslíte?? ;)
tak tohle citimtky,mozna bych to mela casteji rict te svoji:o)
05.12.2007 15:28:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Maminku máš jedinou, matka může mít dětí více. Podle toho se chovej - je vidět, že trápení, které si asi způsobila lituješ. Maminka ti určitě dá ještě šanci, přece tě miluje. ;o))
12.05.2007 21:58:00 | Theara
Řekl bych, že maminku to určitě zahřeje u srdíčka. Teda jestli bude cítit tolik jako já, že je to upřímné. 100% i za to nejlepšejší ;P
12.05.2007 16:57:00 | Košťák David