Panenka na kluzké niti
Zvony tepou o překot,
že pálí se naše nitro!
(Automatická)
klaviatura blázní a výtkami
obrábí necudné pásy
...panenské cudnosti
Našemu hořekování
nezabrání ani ostré sirény
štěpící jádro vůle
na nerozhodné hemisféry...
(...chromaticky přezrálého ovoce)
Byť severák utahaně podřimuje,
klátí s námi mořská nemoc
jak Sloním mužem
zoufalství a stud
a my, pane loutkáři
odmítáme krvácet do sítí rybářů
s temnými úmysly...
Ale...
charakter je past...
Komentáře (2)
Komentujících (2)