no jasný..tady se vůbec málo poslouchá a nejen ty otázky "kudy?"..jo,hlubší a přemýšlecí..dobrá věc..
25.05.2007 08:56:00 | veronika
je to skvělý...přemýšlecí a takový mám nejradši:-)
Z té nuly tady si snad nic neděláš...já vím, jak tos tím je(mně dal u něčeho 100 tak jsem asi byla v tom mém komentáři hodná..hmm:-)
Každopádně to je věc, která mě tady strašně štve, ale co s tím? zakázat 14ti letým dětem sem psat?:-(
19.05.2007 19:41:00 | paranoidandroid
pusobi na me smutne....zoufalstvi,...tizi vic lidi...nejistota mozna taky..
12.05.2007 20:15:00 | Adrianne Nesser