Oči v pampeliškách
Anotace: už se mi nechce učit, venku začlo strašně pršet...
Nohy máčím v pampeliškách,
už jsou žlutě urousané,
nechci sedět věčně v knížkách,
řekni, co se stane?
Ještě třikrát projdu loukou,
třikrát řeknu jaru sbohem.
Rozloučím se s malou holkou,
život běží, honem!
Místo do knih,
do tvých očí, chtěla bych se dívat,
s tebou brouzdat v pampeliškách
až se začne stmívat.
Ale neznám tvoje oči, bohužel...
Komentáře (2)
Komentujících (2)