??Tíha života??
Anotace: Pokus o báseň. Pokoušela jsem se, aby měla alespoň nějaký význam...Ale je to jen pokus...Tak nevím...Asi jsem to i špatně zařadila...Ale co už...
Život je jen krásné snění,
jako náhlé poblouznění.
Sedíš tu a jen se koukáš,
jak vločka,
ano, vločka,
pomalu se spouští k zemi.
Klesá pořád níž,
jen níž.
Život to je těžký kříž,
který tíží, tlačí k zemi.
Jsi jak ta vločka,
padáš pořád níž
a níž.
Nakonec už nevstaneš,
nepoběžíš,
jen uvidíš znovu padat sníh…
Komentáře (4)
Komentujících (4)