Pár rad do života
Měj odvážné sny!S nimi je život mnohem zábavnější,a navíc nebudeš-li mít sny,nemá se ti co splnit a to by byla škoda.Neboj se dělat chyby,chybovat je přece lidské.Důležité je se z těch chyb poučit.Kdo nic nedělá nic nezkazí,ale taky se nic nenaučí a nevyzkouší nic nového.Měj oči otevřeny,to je ten nejlepší způsob jak objevit zajímavé lidi,myšlenky a nápady.Měj radost z obyčejných věcí,někdy si třeba jen tak vyjdi na procházku a dívej se na svět kolem sebe.Pozoruj stromy nebo nebe.To ti dá sílu.Buď přístupný k názorům lidí.Zvláště těch na první pohled odlišných.Právě oni často přináší tolik potřebný nový impuls.Ale hlavně vždy zůstaň sám sebou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)