Pohled z nebe na zem
Z mračen v nebesích,
kde vítr profukuje sem a tam,
ve víře v božstva svý,
která ti nastavují dlaň.
V zákopech obláčků,
kde tě slunce šimrá paprsky,
ty ležíš v klubku snů,
a cítíš se nebesky.
Tam ve vůni jarních květů,
které prohlubují radost tvou,
díváš se na planetu,
modrou a nádhernou.
Jsme jen krátkým stínem,
v prohlubni vrásek země
někdy šťastně a hrdě žijem
pro nebeské světlo ve tmě.
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)