Anotace: Čert ví, co to vlastně je. Jenom jsem tak ubrečená šla lesem a to co se mi honilo hlavou jsem seskládala do veršů. No uvidíme, jak to pochopíte, to už je na vás;-)
Volba slov je hodně dobrá, ale malinko nám ujel rytmus ) i tak nevadí, je pěkná, tip ;)
24.07.2012 12:32:32 | Nergal
mě dostávají už jen ty "věže z děr" - to mi představivost a fantazie jen vibruje, vrrrrrrr.... díky
13.05.2007 23:06:00 | journeyman