I bez možná
V duši díry
víry víry
... týpci s číry
(i bez)
Žadný vrásky
žádný masky
... plno lásky
(i bez)
Smutná duše
kolem kouše
... skrytá v rouše
(i bez)
Vlasy hladí
kamarádi
... co nezradí
(a možná jo)
Tráva voní
tak jak loni
... démoni mě nedohoní
(a možná jo)
Ať se páří
samožháři
... vždyť nemají svatozáři
(a možná jo)
Duše padá
zas na záda
... snad to zvládá
(a možná ne)
Nazí se plazí
sebevrazi
... co moc sází
(a možná ne)
Kolem lítá
lítá brutalita
asi zlitá
(a možná ne)
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (5)
Komentujících (5)