Krok za krokem
Přicházíš
… někdy zván a někdy ne…
Díváš se
… oči nespatří skryté…
Nechápeš
… nemůžeš…
Ptáš se
… mlčení ti odpoví…
Pohladíš
… smutnou tvář …
Trápíš se
… slzy tiše kanou…
Pláčeš
… proč …
Miluješ
… nebo máš jen rád…
Odejdeš
… kroky tě pryč ponesou …
x
Zůstaneš
… kvůli ní či sobě …
Komentáře (3)
Komentujících (3)