Anglicko česká
Anotace: takový malý mezijazykový experiment :)
Proč všechno je i není
in the world black and white
proč každý s úsměvěm tvrdí
baby, that´s all right
Proč jenom led tolik studí
but, on the other side
není to někdy tak blbý
to make a little fight
Proč každý dopředu vidí
my future, that is bright
za svojí duši se stydí
sorry, but life´s too tight
Komentáře (5)
Komentujících (5)