není návratu
Už je to dávno
a přece není,
u mě to jen tak neupadlo v zapomnění..
Když jsi byl pryč,
já plakávala.
Teď tu jsi,
já nemám klíč,
kterým bych komnatu tvé duše otevřela
a zpět tě do života uvedla..
Jsi myslí jinde,
chci ti pomoct
a říct,
jsi pro mě vším,
tak vrať se zpět k nám..
bude vše jako dřív..
tak nemysli na konec
a znovu pojď žít
..mezi nás..
Komentáře (4)
Komentujících (4)