Anotace: snad taky jednou změním se v labut bílou, snad taky jednou budu barevným motýlem. . .
..neboj :-) určitě budeš... pro toho jednoho...jedinýho :-) máš vše před sebou, jsi nazačátku...
Ta básnička je pěkná...když koukáš do sebe a píšeš, je to poznat :-)
14.05.2007 20:59:00 | no