Dar rán
Každé nové ráno
kdy to i slunci
stoupá
setřu bolest
vždyť je to jen
holka hloupá
a na snídaňovém lístku
nabídnu ti lásku
vždy o den větší
14.05.2007 17:32:00 | smudlinek
Marcellínko, spal ty vzpomínky třeba v popelníku! ;-(
Ještě že máš svého osobního hladiče, on Tě pohladí... vzpomínky vyhladí... :-)
14.05.2007 08:25:00 | Levandule