COOL ??!!
Anotace: o nesmyslnosti tohohle slova....samozřejmě česko anglicky
Nechci být vždycky ta hloupá
I want to be the cool
Lehko se klesá, hůře stoupá
I have to break the rule!
Dnes už jen snílek tiše doufá
yes, I know, he is fool
odvahu má ten, kdo si troufá
I can´t stand that life´s school
Smůlu má ten, co si zoufá
otherwise, you can play pool
vždycky ten na ceně stoupá
who in everytime is cool
Komentáře (4)
Komentujících (4)