Vidím Tě..
Pod Hukvaldem muzika
Jsem trochu dojatý
Vidím,
vidím Tě....
Je to jako tehdy
Tys byla můj celý svět
Ta nejkrásnější
Bože
Kam podělo se
těch pětatřicet let
Nad Olzou v parku
také zněl cimbál
a zpíval klarinet
Tvých očí jsem se skoro bál
Bylas můj celý svět
a já se v duchu kál
Za svoji troufalost
............sobectví
majetnost
Mít Tě
jen pro sebe
...........svoji
Když pak dalo se do deště
a Tys tiskla se ke mně
bylo Ti chladno
a Tys chvěla se po těle
netušil jsem
že to byla i touha
... a Urpín hrál....
Nad Olzou tenkrát
zněla o LÁSCE ne jedna píseň
a já...
.....já jsem neslyšel....
Jen Tvého srdce
hebký tep
za blůzkou
pod ňadrem
Teď stejná zní
údolím pod Hukvaldem
Sleduji dívčinu
Má stejný krok
Má i tentýž milý úsměv
Choulí se k chlapci
(bude už brzy mužem)
Choulí se jako tenkrát Ty
když čerstvý větérek
nad Onřejnicí pofukuje
V jejím pohledu kvete štěstí
A na stejnou notu
její srdce bije
Vidím to všechno
Jsou jako tenkrát já a Ty
Jsou sami pro sebe
životem čarovaný
celý ten krásný svět
Pod Hukvaldem cimbál zní...
Komentáře (3)
Komentujících (3)