Snad se mi zdá....
Anotace: ...jen tak:o)...(a vlastně jen tak není...:o))
Snad se mi zdá,že
slova
někdy
chybí...
************
Za něhu vzácných dopisů
modré z nebe Jí jen těžko snesu.
Jak hejna rudých ibisů
s okraji moře na útesu-
tak působí mé kapky krve.
Kanou,tisknouc napoprvé
tu nejkrásnější z básní sbírek.
Okraje listů ze sovích pírek má
nachovým perem psaná kniha-
slavná chvíli,jindy nechtěná.
To když vítr plamen rozkomíhá,
kreslí po zdech.Neměj strach.
A číst si můžeš v starých verších
stejně,jako v novinách...
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)