Anotace: psaná opravdu ze srdce, i když vím, že v tomto případě slova oopravdy nestačí...a taky opožděně ke Dni matek;)
ten byl sice hnědovlasej,ale dobrý no:D:D...čeče...já na ně už asi seru...:Da htv...tak...:Ddneska jsem to všem dala úžasně najevo...:)))
14.05.2007 21:39:00 | Katka Z
hezký...už makám na těch chalánech...šak já něco najdu!...:)zrovna mi suprově šramotí ve vedení a jelikož to už ustupuje,tak si matně uvědomuju,co jsem dělala dneska o velký...hej hej you you:D...a "oslík" mě taky slušně pobavil...:))...tkže jde poznat,že mi ten chalán začíná chybět..:)
14.05.2007 18:57:00 | Katka Z
jj, mámu potřebuje občas každý z nás... a kdo říká, že ne, ten ji potřebuje ze všech nejvíc..... A pozdravuj babičku ;)...
14.05.2007 14:31:00 | prostějanek
Myslím, že život tu není od toho, abychom ho chápali... Ale mámy jo, ty jo... a myslím, že jí tou básničkou uděláš radost :-)
14.05.2007 13:08:00 | Levandule