Anotace: Otázky....máme je každý
Otázky si kladou a odpověď hledají jen moudří lidé.
Zajímavý námět,asi by chtěl poněkud dopracovat,aby zněl rytmičtěji a to třeba tam,kde máš kncovky na -ji,pokus se jim vyhnout a uvidíš,jak Tě to třeba překvapí.
14.05.2007 15:20:00 | Fátima