Anotace: o tom, jaké můžou přijít změny a jak můžou bolet. Je to slabší, jsme si toho vědomá ale doufám, že pochopíte co jsem tím chtěla říct. (POZNÁMKA:zniklo v chemii při velmi rozporuplném pocitu štěstí/neštěstí).
Tak už vím co mi tady nesedí.. myslím, že tam patří, že ses potkala se čtyřmi koly, ne se dvěma...není to tak? není to potom jasnější? je to jenom můj tip!
15.05.2007 19:27:00 | W.O.K.O.