Tralalák
Nenalézám sebe sama
v tom trhlém světě kompromisů
šedivém doupěti
kde city svádějí paprsky
za barevnou vitráží
a vzkazují svému poupěti:
Líbal bych tvé krvavé rty
a schoval si tvůj smutek
do dlaní
či na víčka
i do svého štěstí,
maličká
:*
Komentáře (5)
Komentujících (5)