Máš strach?
Anotace: takové malé zamyšlení .....
strach
nepřítel duše
tváří se suše
má svůj vlastní pach
obava
vidím ji
bere mi naději
nechci ji
strach ani obavy
nejdou mi do hlavy
v kolotoči života
chci ho užít dosyta
nechte mi naději
nebo zemřu raději
bez naděje není žití
a já chci své bytí
nechci být strom na poušti
kterého vláha opouští
nechci být kamenem v řece
neutopím se přece
nechci být srdce bez citu
šroubek bez závitu
hladový u prostřeného stolu
výška co se řítí dolu
chci být jen úsměv v lidské tváři
dětské oči které šťastně září
kanárci co se v kleci sváří
jen ne život co se zmaří
Komentáře (2)
Komentujících (2)