Vše pro Vlast
Anotace: Omnia per Patria
V srdci zem svou a v ruce zbraň,
dobro vlasti žádá svou daň.
Svatý Václav má jen dvě slova
"Národe. Národe povstaň!"
Víru v dobro našich Čech
máme oba - ty i já.
A když začne nám ubývat dech,
i přesto - vše pro Vlast!
"Omnia per Patria!"
Poslední větu z našich úst,
řeknem stejnou - ty i já,
je čas zastaviti zla růst
Dnes i zítra bude platit
"Omnia per Patria!"
A jestli máte úctu
ke lvu s dvěmi ocasy,
řekněme spolu - Vy i já,
"Budeme bránit vlasti krásy.
Omnia per patria!"
Nastává čas boje
vlastenectví to je
poslední naděje země naší,
náš klenot nenechme zaprášit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)