Nedokončená
Anotace: Nepovedla se, já to vím... A není ani dokončená... Ale přesto ji sem vkládám...Ani nevím proč.. :o)
Všechno má svůj rub i líc
Já chci všechno a ty ještě víc.
Nestačím ti, jdeš moc rychle
-tak zpomal-
Na chvíli zastav a počkej na mě
-já tě zkusím dohnat-
neuteč mi, chci být s tebou –
strávit s tebou dobu celou.
Komentáře (6)
Komentujících (5)