Všechno má svůj čas. Je čas loučení a čas shledání...
Přeju Ti, aby Tvůj život nesl ovoce, které osvěží, nasytí a zažene žízeň, ovoce, podle kterého budeš pro své bližní snadno rozeznatelný!
Ty víš o čem mluvím! Vrať se k první lásce!!!
20.07.2007 14:19:00 | Hannazka
Každý, kdo odchází a chce se vrátit, má dveře otevřené. Doufám, že se vrátíš...
22.05.2007 08:01:00 | Lea Aura