Je to zajímavé, na první pohled to má zcela jasný, příjemný rytmus a celkem jasnou, rozervanou myšlenku, ale stejně mi tam něco maličko chybí... možná ještě víc toho subjektivního, ten poslední kousek je minimálně zajímavý...
15.05.2007 08:05:00 | Julie Park Rock