Zvláštní....
Jak jiný je...
A zvláštní...
Svět
co vidím
má jiné barvy
než jak měl před léty
I snad ten
Úsměv
Tváře
Rty
a konečně i vrásky
Jak jiné jsou všechny
Podivné obrazy
nitra
Vidím i světla tam
Kde bývala šerá tma
Neprůhledná
Nechápu
Čím to je
Že vidím dál
než vídával jsem před léty
Že vidím
co skryto jiným
svou tvář teď odhalí
a odestře se i závoj
co skrýval duši
Prohlédnu schránku
a vidím hluboko
............ až k srdci
Jen jedno nechápu
I když tak navzájem odlišní jsme
Svou podstatou jsme všichni stejní
Závoje mámení prohlédneš - li
jsme všichni docela obyčejní
A že každý z nás je jedinečný
Je to jen podivný omyl
V každém z nás
tkví obraz jednoho počátku
A těch znaků co máme v DNA
Ha-ha-ha-ha-ha
To je jen Božské mámení
Aby dýl trvalo
než sami dojdeme k závěru
Že všichni jsme skutečně stejní
V samé své podstatě
.....sobečtí darebáci...!
Komentáře (4)
Komentujících (4)