Pohřben zaživa
Temná jáma
Padáš do ní
Rakev touhou červů voní
Po tobě a po tvém těle
Které se tak mrtvé zdá
Probudíš se za pár hodin
Všude kolem bude tma
Červi budou všude v tobě
U tebe dál sladce spát
Mezi nimi uvězněný
Nemůžeš už ani řvát
Děs a hrůza
Bolest strach
Kdo tě pohřbil
Je tvůj vrah
Pohřbila tě tvoje milá
U hrobu si pobrečela
Příliš pozdě litovala
Že do toho tě uvrtala….
Komentáře (1)
Komentujících (1)