Borůvkový svět
Anotace: vzniklo v češtině, kdy jsem se rozhlédla kolem sebe a viděla jsem lidi, o který se můžu v případě nouze opřít... Možná to patří k mým silnějším dílům :)
Natrhám do dlaně borůvky
a popíši jimi celý svět.
Jejich barvu natřu si na ruky
a napíši spoustu vět.
Že život je kásný,
že krásné je žít!
Že je dobré býti šťastný
a pár přátel mít.
Že láska tě zklame,
praví přátelé vydrží.
Když problém nastane,
to oni tě podrží.
Prostě žít za to stojí
a lže ten, kdo říká že ne.
Ten kdo se žíti bojí,
kéž přátele brzy nalezne.
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)