já už jsem dnes jeden komentář psala na tuto básničku. Nevím,kde se ztratil?
No tak ještě jednou.Líbí se mi.je moc pěkná,vtipná.
A také Ti přeji k té Sté básni hodně dalších úspěchů a básní stejně hezkých -stejné číslo.
16.05.2007 18:09:00 | s.e.n