Kazač
Anotace: Neberte si to osobně
Hodně jíš?
Umřeš.
Málo spíš?
Umřeš.
Kouříš?
Umřeš.
Souložíš?
Taky umřeš.
Jednoho dne to zabalíme všichni.
Tak se neboj hodně jez a hodně pij,
a s hrdostí nakráčej před slečnu zubatou
jo myslim tu paní s lopatou.
Dík za radu? Není zač...
stejně nakonci z tebe bude sráč,
co ho neposlouchá ani vlastní svěrač.
To je ten sval, co....ale to máš vlastně jedno.
Chápeš ne?
Komentáře (1)
Komentujících (1)